Ga naar hoofdinhoud

Hygiënische en ventilatorloze panel-PC

De Duitse fabrikant Penta (vertegenwoordigd door Amplicon Benelux) brengt een nieuwe serie fanless panel-PC’s op de markt voor zeer stoffige en natte omgevingen. De systemen hebben standaard een IP65 classificatie (rondom), maar kunnen ook geleverd worden met rondom IP69K classificatie voor hoge druk reiniging met een waterstraal van 100 bar en 80°C. Deze panel-PC’s zijn geschikt voor de voedselverwerkende en farmaceutische industrie of voor zeer vuile omgevingen in de industrie of chemie.

De systemen zijn beschikbaar met 15”, 17” of 19” beeldscherm met touchscreen, de behuizing is volledig in RVS uitgevoerd.

De Intel dual core Atom D525 zorgt voor de prestaties, in combinatie met 2 GB of 4 GB RAM. Een ‘automotive’ gespecificeerde hard disk, of een Solid State Disk zorgt voor betrouwbare opslag onder zware omstandigheden. De I/O bestaat onder ander uit dual Gigabit LAN, optionele WLAN, vier USB2.0 poorten, audio en vier seriële poorten.
Verdere uitbreiding kan gerealiseerd worden via een PCI, een PCIexpress én een miniPCIexpress slot. Een geïntegreerde barcode scanner behoort ook tot de mogelijkheden. Alle I/O poorten zijn via een ‘cable cover’ beschermd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven