Ga naar hoofdinhoud

Hycos wordt onderdeel van Hydrauvision

Hydrauvision heeft met ingang van 1 januari 2017 branchegenoot Hycos uit Raamsdonksveer overgenomen (foto: Hycos).

Hydrauvision heeft met ingang van 1 januari 2017 branchegenoot Hycos uit Raamsdonksveer overgenomen. Met de overname bouwt Hydrauvision zijn positie in de branche verder uit.

Hycos is gespecialiseerd in maritieme hydrauliek. Daarnaast beschikt het bedrijf over veel kennis en ervaring op het gebied van mobiele fire fighting systemen. Dit sluit nauw aan bij de expertise van Hydrauvision. Dit, van oorsprong Zeeuwse bedrijf, heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende specialist op het gebied van complete hydraulische aandrijvingen en de bijbehorende besturingen. Hydrauvision heeft vijf vestigingen in Nederland en België. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schoondijke.

Uitbreiding servicecapaciteit

Met de overname van Hycos is het mogelijk kennis te bundelen en een bredere engineeringscapaciteit in te zetten voor de opdrachtgevers van beide bedrijven. Daarnaast maakt de overname  productdiversiteit en een uitbreiding van de servicecapaciteit mogelijk. Dit past uitstekend in de toekomstvisie van Hydrauvision.

Onder eigen naam verder

Hycos gaat onder de eigen naam en zelfstandig opererend verder met ondersteuning vanuit Hydrauvision. De contactgegevens blijven ongewijzigd. Dit betekent dat Hycos (www.hycos.nl) bereikbaar is bereikbaar op telefoonnummer  +31 162 582323 en Hydrauvision (www.hydrauvision.com) op telefoonnummer + 31 88 5747000.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven