Ga naar hoofdinhoud

Hybride printplaatconnector

Met de Omnimate Power Hybrid SV/BVF 7.62 connec-toren van Weidmüller is in één beweging een hybride aansluiting te maken voor energie- en signaalover-dracht. In deze hybride connector worden de kabels gelijktijdig EMC-afgeschermd aangesloten en vergrendelt de connector zich automa-tisch.

Voorbeeld van een hybride kabelaansluiting is de verbinding tussen frequentieregelaar of servo-aansturing en de bijbehorende motor. Deze connector combineert innovatie en toepassingseisen op efficiënte wijze in één veilige en foutloze aansluitoplossing.

De nieuwe hybride energieconnector voorziet in drie functies, geïntegreerd in één connector, zodat nog maar één aansluithandeling nodig is. De exacte rasterafstemming van de signaal contacten in het energiegedeelte van de connector heeft als gevolg een compacter ontwerp en aansluitpunt op de printplaat.

Één connectorvorm vereenvoudigt assemblage, in bedrijf name en onder-houd van een machine/toepassing. Een stekkerbare multipoint connector (‘vrouwtje’) voor EMC-afscherming vervangt twee flenzen. Op deze ruimtebesparende wijze maakt de connector extern en intern contact voor optimale EMC-afscherming.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven