Ga naar hoofdinhoud

Hybride PLC-HMI oplossing met helder display

Met de AGP-3600U-CA1M is er een nieuwe PLC-oplossing inclusief de controleterminal van Pro-face, dat voor gebruik in omgevingen met fel omgevingslicht is geoptimaliseerd. Het apparaat heeft een helder verlicht LCD-display en een lage reflectie displayoppervlak. Nu zijn compacte automatiseringstaken in lichte omgevingen mogelijk.

De helderheid van het display kan worden verhoogd tot tweemaal de waarde ten opzichte van het standaard model: de limunantie van de nieuwe panelen bedraagt 800 cd/m2. Dit vermogen is constant gehouden op 50 W maximaal. De achtergrondverlichting gebeurt met onderhoudsvrije LED’s.

De units zijn uitgerust met een 12,1″-TFT-display en beschikken over een resolutie van 800 x 600 beeldpunten. Er worden maximaal 65/536 kleuren weergegeven. Voor de gebruiker is 16 Mb geheugen beschikbaar. De hardware AGP-3600U-CA1M gebruikt als I/O-interface de open standaard CANopen Master. Tot 1024 I/O-punten en 256 I/O-woorden kunnen in het systeem worden beheerd.

Daarnaast kan deze hybride hardware ook met anfere PLC-systemen communiceren. Hiervoor zijn twee seriële interfaces (RS232C, RS422/RS485), een Ethernet-interface alsook USB-poorten Ports geïntegreerd. Het AGP-3600U-CA1M komt aan de voorkant overeen met beschermingklasse IP65. Behalve de nieuwe hybride hardware, is er een moderne equivalent software. Met GP-Pro EX V2.6 wordt met een instrument de PLC en ook de visualisering geprojecteerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven