Ga naar hoofdinhoud

Holmatro lanceert Industrial Solutions

Holmatro heeft de maatoplossingen voor hogedruk industriële hydrauliek ondergebracht in een nieuwe tak, Holmatro Industrial Solutions (foto: Holmatro)

Holmatro, specialist in hoge drukken, heeft ruime ervaring en goede referenties met ‘op maat’ oplossingen in de wereld van heavy lifting and movement. Het bedrijf vindt de tijd rijp dat het deze maatwerk industriële activiteiten officieel naar buiten brengt onder een nieuwe naam, Holmatro Industrial Solutions. De standaard producten voor de industriële markt blijven onder de paraplu van de bestaande tak Holmatro Industrial Equipment vallen.

Met Industrial Solutions laat het bedrijf zien dat het verder gaat dan alleen standaard hydraulisch gereedschap en standaard industriële producten ontwikkelen en produceren. De vraag naar klantspecifieke oplossingen is de afgelopen jaren toegenomen. Inmiddels heeft het bedrijf een volledig team van engineers en experts die samen met klanten de juiste oplossing zoeken voor diverse uitdagingen.

Of het nu gaat om computergestuurd synchroon positioneren van zware lasten, het horizontaal verplaatsen van industriële objecten en installaties met uitzonderlijke formaten in kleine ruimtes of grotere verticale verplaatsing van zware lasten met gecontroleerde besturing, de ontwikkelaars van Holmatro Industrial Solutions zetten er graag hun tanden in. Samenwerking met de klant, gebruiksgemak en veiligheid zijn hierbij steeds de uitgangspunten voor de ontwikkeling van deze ‘op maat’ oplossingen.

Eigen productie Holmatro

Alle producten van Holmatro worden in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en uitvoerig getest. Ze hebben een jarenlange levensduur, die kan worden verlengd door een uitgebreid serviceprogramma. Behalve industriële producten produceert en vermarkt het bedrijf onder de naam Holmatro Resque Equipment een scala aan hogedruk reddingsapparatuur voor hulpdiensten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven