Ga naar hoofdinhoud

HMI’s met TFT-display

Pro-face brengt een nieuwe stroombesparende HMI generatie op de markt. De nieuwe GP4000 serie met 25 modellen in displaygrootten van 3,5“ tot 12,1“ is uitgerust met heldere en stroombesparende TFT-schermen en biedt tot 65.535 kleuren.

De maximale stroombesparing voor de 10,4“ en 12,1“ ten opzichte van vergelijkbaar voorgaande modellen is volgens de fabrikant 84%. Dit wordt bereikt door het dimmen van de achtergrondverlichting. In het verleden beschikten alleen de high-end modellen over een TFT-display met 65.535 kleuren. Nu wordt dat standaard bij de gehele productserie. Door de goede leesbaarheid van de displays worden ook bedieningsfouten gereduceerd.

De apparaten zijn geconfigureerd met de voor deze serie compatibele softwareversie GP-Pro EX Version 3.0. De hardware kan via de Ethernet-interface communiceren en via de serieële aansluiting met PLC’s, frequentieomvormers en regelaars. Voor dataoverdracht naar het paneelkunnen ook SD- en USB-media worden gebruikt .

De apparaten zijn ontworpen voor wereldwijd gebruik en zijn voorzien van CE, UL/cUL, KC, C-Tick en GOST-R certificaten. Aan de voorkant voldoen ze aan beschermingsklasse IP65f.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven