Ga naar hoofdinhoud

HMI’s voor maritieme toepassingen

Maritieme HMI’s van Phoenix Contact met nieuwe display-grootten en functies (foto: Phoenix Contact)

Phoenix Contact heeft zijn programma maritieme HMI’s voor intensief gebruik op schepen verder uitgebreid. De nieuwste generatie van de TPM 3000-serie is voorzien van de krachtige Cortex-A8 1 GHz processor die schermen sneller ververst en een hogere responstijd biedt.

De nieuwe displaygrootten (4,3″, 5,7″ en 12,1″ in 16:9) bieden meer keuze bij het plannen van de installatie. Op de voorkant van de frontplaat hebben de producten twee knoppen voor het dimmen van de helderheid, een externe claxon en op de achterzijde bevindt zich een potentiaalvrije uitgang voor het aansluiten van externe signaalgevers. Alle apparaten zijn wat de uitsparingen betreft compatibel met voorgaande modellen en beschikken over belangrijke goedkeuringen voor de scheepvaart.

Diverse interfacemogelijkheden

Via de ETH (10/100) en USB 2.0 interfaces kunnen de maritieme HMI’s op verschillende manieren in een netwerk worden geïntegreerd. Extra optionele interfaces zijn RS-232, RS-485 en CAN. Het productenprogramma voor maritieme apparaten omvat nu de displaygrootten 4,3″/5,7″/7″/10,4″/12,1″ (4:3 en 16:9)/15″. Daarnaast is er ook een uitvoering zonder dimmerknoppen, claxon en potentiaalvrij contact met de displaygrootten 9″ en 15,4″.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven