Ga naar hoofdinhoud

HMI/PLC’s met SmartWire-DT

Eaton Electrical (voorheen Moeller Electric) lanceert de XV102 PLC’s met aanraak-scherm, een serie high-performance HMI/PLC’s met geïntegreerde SmartWire-DT master aansluit- en commu-nicatietechnologie. Het uniforme en open systeem vervangt de schakeldraden in alle onderdelen, van de circuit-breaker tot de motorstarters en frequen-tieomvormers, tot en met pilot apparatuur en sensoren.

De nieuwe serie besturingen met SmartWire-DT master is gebaseerd op de XV100 HMI/PLC en wordt gekenmerkt door zijn compacte afmetingen en hoge prestaties. Dit wordt gerealiseerd met een 400 MHz RISC processor en een 128 Mb intern geheugen (indien nodig uitbreidbaar met een SD-geheugenkaart). Alle HMI/PLC’s kunnen worden ingezet voor veeleisende PLC toepassingen. In de serie zijn een 3,5”, een 5,7” en een 7” scherm met RS485 en CANopen of Profibus DP/MPI leverbaar.

De in het apparaat geïntegreerde SmartWire-DT master is een nieuwe functie. Voorheen vereiste de verbinding een gateway die was gekoppeld aan de XV100 HMI/PLC via CANopen of Profibus.

De integratie van de SmartWire-DT master biedt verschillende voordelen voor de gebruiker. De SmartWire-DT lijn kan eenvoudig en gemakkelijk worden geconfigureerd via CoDeSys. De technische gegevens van de SmartWire-DT-interface zijn hetzelfde als die van de vorige SmartWire-DT-gateways, dat wil zeggen dat gebruikers de volledige reeks functies kunnen toepassen en tot 99 slaves kunnen aansluiten op een SmartWire-DT-master.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven