Ga naar hoofdinhoud

HMI panelen

Koning & Hartman breidt het aanbod in de GOT1000 serie grafische bedieningspanelen van Mitsubishi Electric uit met de GT14. Er is keuze uit een zestien grijstinten STN scherm en een full color TFT (65.636 kleuren) model met grote helderheid en 320 x 240 beeldpunten. De kleurenversie geeft meer helderheid dan de in deze klasse gebruikelijke STN schermen. De zwart-wit versie maakt gebruik van een STN-scherm met zestien grijstinten.

Beide schermen zijn ontworpen voor een lange levensduur. Ze hebben analoge aanraakfuncties, een USB programmeerpoort aan de voorzijde, een SD-interface, IP67-front, Ethernet-poort en LED achtergrondverlichting. Standaard beschikt de GT14 over een RS232, RS422/485 en Ethernet poort en is tevens voorzien van een ‘FA Transparant’ functie, die een aangesloten PC direct doorlinkt naar Mitsubishi-producten, zoals PLC’s, frequentieregelaars en servosystemen.

De USB programmeerpoort maakt eenvoudige overdracht van het besturingssysteem en projectgegevens mogelijk aan de voorzijde van het paneel. Hiervoor is het niet nodig om de schakelkast te openen. Via de USB-host poort aan de achterzijde van de GT14 kan een USB-geheugen-optie of een toetsenbord en muis worden aangesloten.

Voor extra gebruiksgemak is een waterdichte USB kabel met doorvoer naar de kastdeur beschikbaar. Een SD-kaartslot, voor standaard SD-kaarten, maakt eenvoudige uitbreiding van het geheugen mogelijk voor data opslag (logging) en backup/restore-functies van PLC-programma’s en parameters. Standaard is de GT14 uitgerust met 9 Mb flash memory.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven