Ga naar hoofdinhoud

HMI met ingebouwde besturing

Automatiseringsbedrijf CimPro presenteert een compleet gamma bedienpanelen met ingebouwde besturing op afstand. De panelen, van de Amerikaanse fabrikant Red Lion, ondersteunen meer dan 200 communicatiedrivers naar de belangrijkste PLC’s, industriële netwerken en gebouwbeheerssystemen. De bedienpanelen zijn geschikt voor het bedienen en visualiseren van productieprocessen. De HMI functionaliteit omvat grafische overzichtsschermen , trending en alarmpagina’s.

Elk paneel is uitgerust met een industrieel toetsenbord of touchscreen. Daarnaast ondersteunen de systemen ook uitbreidingen voor het op afstand besturen en bewaken van processen,zoals dataloggen , versturen van alarmen via SMS, ingebouwde webserver en communicatie met externe GSM/GPRS/UMTS modems. Op deze wijze kan men met één device het proces zowel lokaal als op afstand beheren. Alle Red Lion bedienpanelen, voorzien van een Ethernet poort, kunnen data meteen wegschrijven in een MS SQL Server database.

De complete reeks Red Lion wordt geconfigureerd door de gebruiksvriendelijke Crimson software. Deze software wordt geleverd met meer dan 5.000 grafische objecten, kant-en-klaar in bibliotheken. De Crimson configuratiesoftware is gratis.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven