Ga naar hoofdinhoud

HMI met aanraakscherm

Pro-face introduceert de GP4000M-serie. Het betreft gemakkelijk te bedienen HMI’s met een hoogwaardig, duidelijk afleesbaar kleurenscherm en een uniek modulair ‘easy-to-install’ montagesysteem. De serie bestaat uit twee modellen met uitgebreide mogelijkheden en uitzonderlijke grafische schermweergave. De HMI’s hebben een TFT kleurenscherm met een resolutie van 320 x 240 beeldpunten (QVGA), dat samen met het analoge aanraakscherm voor een goede schermbediening zorgt.

Alle modellen uit de GP4000M-serie hebben twee USB-poorten (één om GP-Pro EX projecten over te zetten en een tweede om een barcodescanner of printer op aan te sluiten). De GP4000M heeft bovendien een seriële poort (RS-232C, RS-422/485) en een Ethernet-poort. Door de veelheid aan verschillende aansluitmogelijkheden is de modulaire GP4000M een krachtige interface-oplossing.

Een speciale functie is Multilink Ethernet. Deze functie maakt het mogelijk het display als extra scherm (maximaal zestien displays) aan te sluiten op een ander scherm van Pro-face en direct met alle aangesloten PLC’s van de Multilink Masters te communiceren. Dit biedt uitkomst voor grote installaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven