Ga naar hoofdinhoud

HMI displays

De nieuwe GP4000 van Pro-face biedt nu nog meer mogelijkheden voor het oplossen van visualisatie- en automatisering vraagstukken.

De GP4000 serie is leverbaar van 3,5″ – 12,1″. Wat vroeger werd gezien als pure luxe is nu standaard in de GP4000 serie. Zo zijn alle modellen voorzien van een helder en contrastrijk TFT kleurenscherm met 65.536 kleuren en LED backlight. Ook een ethernetpoort behoort nu tot de standaard uitrusting, waardoor alle soorten controllers kunnen worden aangesloten en de schermen eenvoudig op afstand kunnen worden overgenomen.

De geheugencapaciteit is ten opzichte van de GP3000 serie verdubbeld. Als uitbreiding van dit geheugen kan gebruik worden gemaakt van een SD kaart. De volledige serie is eenvoudig aan te sluiten op Siemens PLC’s via ethernet of MPI. Een aantal modellen zijn zelfs uitgerust met een geïsoleerde MPI-poort. Van de grotere schermen van 10,4″ en 12,1″ is ook een versie beschikbaar die twee-puntsbediening ondersteunt.

Door gebruik te maken van de laatste technieken is het stroomverbruik van de displays drastisch afgenomen. Voor een snelle download van de applicatie kan nu gebruik worden gemaakt van een standaard mini-USB kabel, daarnaast is een USB 2.0 aansluiting beschikbaar voor randapparatuur als printers, barcode scanners en USB geheugen sticks.

Zoals alle HMI schermen van Pro-face kan de GP4000 worden aangesloten op vrijwel alle PLC’s in de markt. Voor de programmering wordt gebruik gemaakt van GP-Pro EX V3.01.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven