Ga naar hoofdinhoud

Nevat heeft nieuwe voorzitter

Henk Smid, de nieuwe voorzitter van de Nevat, is tevens CEO van de Variass Group (foto:

Henk Smid, CEO van de Variass Group met de hoofdvestiging in Veendam, is tijdens de Algemene Ledenvergadering op 16 juni 2015 gekozen tot nieuwe voorzitter van Nevat (Netwerk van Ambitieuze Toeleveranciers). Hij volgt daarmee Ton de Bruine op die deze functie sinds najaar 2012 op ad interim basis heeft ingevuld.

De 200 toeleverende lidbedrijven van Nevat hebben Henk Smid unaniem benoemd tot nieuwe voorzitter. Smid is CEO van de Variass Group, een system supplier en EMS specialist van elektronische- en mechatronische producten en systemen.

Smid is met een vliegende start uit de startblokken gekomen. In zijn nieuwe functie als voorzitter Nevat heeft hij vooraf achter de schermen met een groep leden en bestuur gewerkt aan een vernieuwde koers van Nevat. Met de slogan: “Focus creëert ruimte voor vernieuwing” heeft hij op 16 juni 2015 de nieuwe kaders van de vereniging geschetst.

Nevat gaat kennis leden gebruiken

Meer gestructureerde inbreng van proactieve leden en een groot onderling vertrouwen staan aan de basis van een nieuw te vormen programma, waarbij cross-sectorale thema’s op gebied van bedrijfsvoering en technologieroadmaps hoog op de agenda staan. “Via ons succesvolle Nevat-professionaliseringsprogramma weten we inmiddels ontzettend veel van onze leden en wie waar in uitblinkt. We gaan die kennis benutten om de competenties van alle leden met elkaar op een hoger plan te brengen. Met name op gebied van ondernemerschap.

Smid: “Oprecht kennis delen om uit te blinken! Het zijn niet de sterkste of snelste die overleven, maar degene die zich het beste kan aanpassen en het best geïnformeerd zijn. Dat is waar Nevat waarde creëert voor haar leden. Shared knowledge and values”.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven