Ga naar hoofdinhoud

Hannover Messe Digital Days in première van 14 tot 15 juli 2020

De Hannover Messe Digital Days draaien om de inhoud van de beurs

Ondanks de Corona-crisis gaat de industriële transformatie onverminderd door. Daarom introduceert de Hannover Messe de Digital Days. De focus van deze dagen ligt op thema’s digitalisering, individualisering, klimaatbescherming en demografische verandering. Dit nieuwe tweedaagse digitale evenement geeft een overzicht van de huidige ontwikkelingen op het gebied van industrie, energie en logistiek en biedt een oriëntatie voor de tijd tijdens en na de crisis.

De Hannover Messe Digital Days beginnen op 14 juli met interessante keynotes uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek, maar ook met paneldiscussies, live chats, netwerkmogelijkheden en presentaties over innovaties. Alles draait om de kwesties hoe kan de industriële transformatie slagen en welke stappen moet de industrie nemen om snel te herstellen van de gevolgen van de stillegging.

Kennis opdoen en ideeën uitwisselen

“Met de Digital Days creëren we een online platform voor de hele Hannover Messe -community. We hebben de beurs dit jaar moeten afzeggen vanwege de coronapandemie, maar mensen moeten nog steeds leren en kennis opdoen over de nieuwste technologische producten en oplossingen”, zegt Dr. Jochen Köckler, voorzitter van de Raad van Bestuur, Deutsche Messe AG

“Daarbij hoort contact met experts van over de hele wereld. De innovaties van morgen zijn alleen mogelijk als verschillende industrieën en culturen ideeën uitwisselen.”

Netwerken via chat-functie

De Hannover Messe Digital Days draaien om de inhoud van de beurs. Het conferentieprogramma richt zich bijvoorbeeld op onderwerpen als Industrie 4.0, kunstmatige intelligentie, slimme energie en Logistiek 4.0. De producten en oplossingen van de exposanten vormen de tweede inhoudelijke laag.

Ook netwerken speelt een prominente rol. Alle deelnemers kunnen op zoek gaan naar geschikte business- en samenwerkingspartners en direct contact opnemen met elkaar via de chatfunctie.

Digitale uitreiking technologieprijs

Een van de grootste hoogtepunten is de Hermes Award-ceremonie. Voor het eerst wordt deze internationaal begeerde technologieprijs digitaal uitgereikt. Een jury onder voorzitterschap van Dr. Reimund Neugebauer, voorzitter van de Fraunhofer-Gesellschaft, koos de winnaar uit talrijke hoogwaardige inzendingen. De bekendmaking vindt plaats op 14 juli.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven