Ga naar hoofdinhoud

Handheld PC’s

Winmate (vertegenwoordigd door Duranmatic) introdu-ceert een nieuwe reeks ruggedized tablets oftewel handheld PC’s. Het betreft een compacte 5.7” uitvoering (R05I98H-RTD1) en een 7” (W07I98M-RTA4) versie. Dankzij het doordachte ont-werp met een op PC geba-seerd platform kan de gebruiker de apparaten gemakkelijk dragen tijdens het werk, zowel binnen als buiten.

De tablets zijn standaard voorzien van BlueTooth, GPS en WiFi en kunnen optioneel worden uitgebreid met een CCD camera, 3G, 2D barcodelezer en/of RFID reader. Dat maakt het remote (office) werken een gemakke-lijker. De industriële en tegen schokken bestande toestellen zijn in ver-schillende versie leverbaar. Zo kan worden gekozen tussen 3.5”, 5.7”, 7” en 10.1” tablets of handhelds. Een 15” tablet zal de reeks afsluiten.

De gebruiker kan kiezen uit verschillende communicatie- en datatransmis-siemogelijkheden. Er is keuze uit verschillende mechanische uitvoeringen, waterdichtheid (IP-klasse) en Operating System (Windows CE, XP of 7). Een G-sensor, hoogtemeter of digitaal kompas behoort tot de opties.

Het lezen van codes gaat via een optionele 2D barcodelezer, CCD camera en/of RFID lezer. De schermen van de tablets zijn dankzij een transflectief display goed te lezen in het zonlicht. De handhelds, met anti-shock design, zijn zuinig met energie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven