Ga naar hoofdinhoud

Handheld panel

Met het HGW 1033 wireless handheld panel haalt Sigmatek alles uit de kast qua besturingscomfort. Dankzij draadloze data-overdracht worden meters kabels in de productiehal geëlimineerd. Het mobiele paneel heeft een 10.1″ Multi-Touch-display (PCT) geschikt voor industriële toepassingen en biedt een breed scala aan visualisatieopties en een intuïtief besturingsconcept.

De HMI is tevens uitgerust met veiligheidsfuncties: bevestigingsknop, sleutelschakelaar en een verlichte noodstop-knop. Indien inactief, wordt deze knop grijs. Een verlichte rode paddenstoelknop geeft aan dat de HGW-1033 op de juiste manier is gekoppeld aan het systeem en dat de veiligheidselementen klaar zijn voor gebruik.

Net als bij de functie-georiënteerde data worden de veiligheidsgegevens verzonden via het standaard WLAN-netwerk, volgens het van Black Channel principe.

Handheld panel

Met de draadloze HMI kan de machine-operator flexibel inspectiepunten selecteren en meerdere machines, robots of systeem op hetzelfde moment met slechts één deelvenster bedienen. Voor dit doel is een safe 7-segment display voor machine-identificatie geïntegreerd.

Een dual-core EDGE2 technologie processor biedt de nodige visualisatiekracht. De accu kan twee uur ononderbroken worden gebruikt zonder te hoeven opladen. Het draadloze paneel ondersteunt OPC-UA en bevat standaard een USB-interface. Optioneel kan een RFID-lezer voor het gebruik van toegangsniveaus worden geïntegreerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven