Ga naar hoofdinhoud

Handheld computers ‘Cloud-Ready’

Eurotech (op de markt gebracht door B.E.S.D.) lanceert een tweetal nieuwe handheld computers in haar lijn draagbare computers. De HRC-4200 en de HRC-3100 zijn gebaseerd op de low power PXA architectuur en werken beide met het Windows-CE operating systeem. De ‘Cloud-Ready’ apparaten kunnen worden verbonden met het Eurotech/Isodorey cloud-platform, zodat gebruikers een end-to-end oplossing kunnen creëren en het onderhoud van de IT-infrastructuur beduidend vereenvoudigd en de data altijd en overal beschikbaar is.

De HRC-4200 is een robuuste draagbare computer met een groot half-VGA aanraak kleurenscherm. Deze computer is ontwikkeld voor mobiele bedrijfstoepassingen om de prestaties en efficiëntie van productie processen te vergroten. Met de ingebouwde WWAN, WLAN, Bluetooth en IrDA interfaces, is de HRC-4200 een apparaat voor het verzamelen en verwerken van data door de mobiele gebruiker.

De HRC-4200 robuuste, draagbare computer

De HRC-4200 is een robuuste draagbare computer

Via de geïntegreerde 1D barcodescanner en de mogelijkheid van het on-screen zetten van een handtekening, wordt foutief invoeren van gegevens tot een minimum beperkt. Tevens bezit het apparaat een GPS ontvanger, die kan worden gebruikt voor autonavigatie en wagenparkbeheer. De HRC-3100 is een robuuste, ergonomisch ontwikkelde mobiele computer.

Het kleine ontwerp met klasse IP54 maken het apparaat geschikt voor een breed scala van toepassingen voor in winkel-, ware-house-, service- en productieomgeving. De HRC-3100 heeft een helder aanraak kleurenscherm en hardware programmeerbare toetsen. Met de ingebouwde WLAN-radio is de HRC-3100 een hulpmiddel voor de mobiele gebruiker die met zowel met data als spraak (geïntegreerde VOIP functie) wil communiceren.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven