Ga naar hoofdinhoud

Handheld-HMI van SigmaTek met Multi-Touch en krachtige visualisatie

Het 10,1" HGT 1053 mobiele panel van Sigmatek met Multi-Touch scherm, hoge visualisatiekracht en safety

Het mobiele HGT 1053 bedieningspaneel van Sigmatek wordt geleverd met een capacitief 10,1-inch Multi-Touch screen. Dit paneel biedt door de quad-core processor met EDGE-3 technologie, 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC geheugen voor goede condities voor veeleisende applicaties en (web)visualisaties.

Met het handheld-paneel dat geschikt is voor OPC UA is het mogelijk om ter plekke machines, systemen en robots direct te bedienen, in te regelen, testen of te onderhouden. De geïntegreerde noodstop- en bevestigingsschakelaar, evenals een sleutelschakelaar zorgen voor de vereiste veiligheid voor zowel gebruiker als machine (SIL 3, PL e). Communicatie wordt tot stand gebracht via Gigabit Ethernet. De HGT 1053 heeft ook een USB 2.0 Type A interface.

Multi-Touch display

Deze mobiele oplossing komt met een Multi-Touch display in hoge resolutie in portretformaat (WXGA 800 x 1280 pixels). Een garantie voor intuïtieve bediening en een optimale gebruikerservaring.
Het bekabelde en ergonomisch ontworpen bedieningspaneel (IP54) met slechts 1.250 g is handzaam in gebruik.

Visualisatie

Visualisaties worden gemaakt in Lasal Screen of in de web-based VisuDesigner. Met de huidige webstandaarden zoals HTML5, CSS3 en JavaScript heeft de gebruiker een hoge mate van vrijheid in (web)visualisatie ontwerp met behulp van de Lasal VisuDesigner. Vooraf gedefinieerde weergave-/bedieningselementen en svg-bestanden, individueel ontworpen afbeeldingen, bedieningselementen en animaties, video’s en audiobestanden ondersteunen de gebruikers en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven