Ga naar hoofdinhoud

Gecertificeerde X20 systemen

Na een uitgebreide toetsing door de Germanischer Lloyd (GL), een onafhankelijke certificaatinstelling, is het keurmerk voor maritieme toepassingen toegekend aan de X20 systemen van B&R. Alle X20 toepassingen, zoals CPU’s, I/O-modules en buscontrollers, voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die GL handhaaft. Ze toonde hoge betrouwbaarheid en functionaliteit, zodat zij een toegevoegde waarde bieden aan de maritieme sector.

De componenten zijn gecertificeerd op categoriebasis. Dit betreft de categorieën D en EMC1. De goedkeuring is gegeven aan gebruik onder het dek, inclusief in de brug en machinekamer. In aanvulling op de internationale reputatie van de GL gecertificeerde componenten, de bijbehorende inspectieprocedures en goedkeuringsprocedures, is dit scheepvaartkeurmerk uitgebreid door ook te kijken naar de veiligheid en de kwaliteit van de industriële producten.

Dit keurmerk is daarom niet alleen belangrijk binnen de scheepvaartindustrie, maar wordt ook daarbuiten gezien als een waardevol keurmerk. Het wordt als een belangrijk selectiecriterium gezien. De X20 systemen zijn volledige controleoplossingen, als ook externe I/O systemen.

Door de innovatieve driedelige modulariteit – de busmodule, elektrische module en het klemmenblok – kunnen verschillende montagemogelijkheden toegepast worden binnen het basisplatform. Dit maakt het mogelijk om voor ieders probleem een passende oplossing te bieden. Met de compacte acht-, twaalf- en zestien-kanaalmodules kunnen de gebruikers tot wel 50% besparen op hun schakelkastoplossingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven