Ga naar hoofdinhoud

Galluzzi is nieuwe CSO in managementteam B&R

Na 34 jaar bij B&R zal Peter Gucher (links) een welverdiend pensioen ingaan en zijn rol als Chief Sales Officer overdragen aan Luca Galluzzi (foto: B&R)

Per 1 augustus zal Luca Galluzzi (52) zich bij het executive managementteam voegen van automatiseringsspecialist B&R op het hoofdkantoor in Oostenrijk. Als de nieuwe Chief Sales Officer volgt hij Peter Gucher op, die na 34 jaar bij B&R met pensioen gaat.

In zijn nieuwe rol zal Galluzzi verantwoordelijk zijn voor alle wereldwijde verkoopactiviteiten van B&R en het openen van nieuwe markten bevorderen. Naast zijn functie in het uitvoerend managementteam, behoudt hij zijn huidige verantwoordelijkheden als algemeen directeur voor Zuid-Europa.

“Luca Galuzzi heeft uitstekend werk verricht in de regio Zuid-Europa en heeft met zijn inzet de business weten uit te breiden. Ik ben erg blij dat ons executive team nu zal kunnen profiteren van zijn kennis en ervaring”, zegt Hans Wimmer, CEO van B&R.

27 dochterondernemingen

Peter Gucher begon zijn carrière bij B&R in een tijd dat het bedrijf nog een klein opstartend bedrijf was in Opper-Oostenrijk met 60 werknemers. In de loop der jaren heeft hij een verkoopnetwerk opgebouwd dat nu 27 dochterondernemingen en meer dan 180 kantoren over de hele wereld omvat.

“Deze wereldwijde aanwezigheid en de nabijheid van onze klanten zijn het resultaat van de persoonlijke toewijding van Peter Gucher”, zegt Wimmer. ‘We zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn harde werk en wensen hem het allerbeste voor zijn welverdiende pensioen.’

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven