Ga naar hoofdinhoud

Frequentieregelaar in industrieel netwerk

Industrial Ethernet kent verschillende communicatie-standaarden zoals CC-Link IE, Profinet, Ethernet/IP en BACnet/IP. Koning & Hartman introduceert twee nieuwe modules om met een Mitsubishi frequentieregelaar over verschillende Industrial Ethernet netwerken te communiceren.

De Mitsubishi FR-A7N-ETH Ethernet modul is een multiprotocol communicatie interface verzorgt communicatie tussen Mitsubishi FR-E700, FR-A700 & FR-F700 frequentieregelaars en verschillende Ethernet bussystemen. De interface is voorzien van een 10/100BaseT Ethernetpoort en wordt direct op de besturingsprint van de regelaar geplaatst. Hierdoor kan gecommuniceerd worden met Modbus TCP/IP, Ethernet/IP, BACnet/IP en Profinet IO.
Tevens is de module voorzien van een webserver waarmee de regelaar via een standaard webbrowser gemonitord, ingesteld en bediend kan worden.

Ethernet gateway

De CHEOPS Ethernet TCP/IP converter zet Ethernet TCP/IP om naar RS485. Hiermee kunnen alle 700-serie frequentieregelaars (maximaal 32 per module) via Ethernet TCP/IP communiceren. Zo is het mogelijk om met de FR-configuratorsoftware de regelaar te bedienen, in te regelen en te monitoren via LAN of internet.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven