Ga naar hoofdinhoud

Fortop nieuwe distributeur Beijer

Per 1 september 2018 is Fortop Automation & Energy Control distributeur van Beijer Electronics

Per 1 september 2018 is Fortop Automation & Energy Control distributeur van Beijer Electronics. Dit Zweedse bedrijf ontwikkelt en produceert automatiserings- en datacommunicatie-oplossingen voor de industriële markt. Met deze oplossingen hebben industriële organisaties meer controle over hun (kritische) bedrijfsprocessen, zijn ze verbonden met de cloud en is data wereldwijd in te zien.

Fortop is specialist op het gebied van automatisering en energiemanagement. Het ontwikkelt samen met zijn leveranciers de oplossingen. Fortop helpt processen te waarborgen en te versnellen door storingen of problemen binnen energiebeheer of installaties vroegtijdig op te sporen en te voorkomen. De producten van Beijer Electronics vormen een goede aanvulling voor het bestaande programma. De HMI’s en controllers sluiten naadloos aan op de doelgroepen van de onderneming uit Zwartsluis.

Beijer Electronics

Voor de Zweedse onderneming is Fortop een distributeur die alle facetten beheerst waar de Zweden waarde aan hechten: van marketing tot logistiek, van sales tot technische support . Het geeft ons veel vertrouwen dat fortop bewezen heeft een professionele partner voor haar leveranciers te zijn. Fortop beschikt over de kennis ervaring en professionele trainingsruimtes om productgerichte trainingen te geven. Ook voor Beijer is van belang dat de portfolio’s goed op elkaar aansluiten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven