Ga naar hoofdinhoud

Flexibele zekeringlastscheiders

De nieuwe compacte Sentron 3NP1-serie zekeringlastscheiders van Siemens, die aansluit op de vernieuwde generatie van het Sirius schakelmateriaal, is de flexibele basis voor veilige energiedistributie met NH meszekeringen. De 3NP1 zekeringlastscheiders zijn voorzien van verbeterde bescherming voor personeel tijdens installatie en beschikken over een geavanceerd universeel railkoppelsysteem.

De standaard afscherming voorkomt dat de gebruiker in aanraking kan komen met stroomvoerende delen, ook bij montage op een stroomrailsysteem en zelfs wanneer de zekeringlastscheider via de achterkant wordt benaderd. Dankzij de IP40 beschermingsgraad en de betrouwbare bescherming tegen overbelasting en kortsluiting, bieden deze Sentron zekeringlastscheiders een stroomverdeling voor zowel industriële installaties als ook in de utiliteit.

Dit mede door het compacte ontwerp, waardoor ruimte wordt bespaard. Er zijn vijf verschillende bouwgrootten leverbaar, van 160 A tot 630 A. Dankzij het grote inspectievenster kan de gebruiker in één oogopslag zien welke zekeringen er zijn geplaatst en of deze zijn aangesproken. De Sentron zekeringlastscheiders kunnen snel en eenvoudig worden gemonteerd op montageplaten, DIN-rail of stroomrailsystemen van 40 of 60 mm.

De toepassingsgebieden voor de Sentron zekeringlastscheiders liggen bij montage in energieverdelers, installatieverdelers en schakelkasten. Zij worden gebruikt voor de beveiliging met snelle Sitor zekeringen van frequentieomvormers en softstarters, de beveiliging van machines en de beveiliging van kabels.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven