Ga naar hoofdinhoud

FHI verplaatst WoTS naar 2022, wel E&A in 2021

Door het uitstellen van WoTS en Industrial Processing kunnen ook technologiestudenten niet kennismaken met de laatste stand der techniek. (foto: Paul Quaedvlieg)

Covid-19 heeft dit jaar een grote invloed gehad op het maatschappelijk leven. Met zorg voor de volksgezondheid hebben alle bedrijfsketens zich aangepast. Het blijft ook onzeker wanneer vakbeurzen fysiek weer mogelijk zullen zijn. Dit allemaal in acht genomen wordt de bekende cyclus van World of Technology & Science in de even jaren weer gevolgd. Dat betekent dat WoTS verplaatst wordt naar 27 tot en met 30 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

Organisator FHI plant 28 tot en met 30 september 2021 in Jaarbeurs de elektronica vakbeurs Electronics & Applications. Dit evenement maakt al van het begin van deze eeuw gebruik van standaard stands voor alle exposanten. Via seminars en beursprojecten kunnen bezoekers een ruim pallet aan kennis vergaren.

WoTS-exposanten kunnen ook naar E&A+

Om niet te lang uit het oog van de WoTS-bezoekers te zijn, biedt FHI bedrijven die zich voor WoTS 2020 hadden ingeschreven de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij wat gemakshalve E&A+ 2021 is gedoopt. Per branche wordt de branding aangepast, maar FHI past het E&A format met standaard stands toe voor alle exposanten. Dit concrete voordelen aan exposanten en bezoekers in 2021:

  • Efficiënte en kosten beperkende beursdeelname door standaard stands.
  • Sterke content voor doelgroepen van bezoekers door samenwerking.
  • Door de sterkere focus op content met dit format, zal dit ook een sterkere online vindbaarheid van elke exposant met zich meebrengen.

Het format biedt de mogelijkheid flexibel te reageren op de Covid-19 realiteit. Bij afgelasting zijn de kosten beperkt en door het organiseren van sterke seminars kan dit programma bij afgelasting toch online doorgaan als congres.

De voorbereidingstijd tot eind september 2021 is korter dan wat FHI gewend is voor World of Technology & Science. Daarom heeft de brancheorganisatie een aantal processen voor E&A+ versneld. De voorbereidingen van WoTS 2022 starten volgend jaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven