Ga naar hoofdinhoud

Ferro Techniek winnaar 2015 Inspiratie & Innovatie Award

Simone de Roo, manager High Tech Platform en Mark Wessels, Business Development Manager Ferro Techniek (foto: Mikrocentrum)

Gisteren vond het tweede Mikrocentrum High Tech Platform Jaarcongres plaats in het Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven. Het programma bestond uit een drietal onderdelen: ontwikkelingen en stand van zaken van het High Tech Platform, de keynote presentatie van Willem Vermeend en de verkiezing en uitreiking van de Inspiratie & Innovatie Award 2015.

Na de officiële opening en de presentatie High Tech Platform nam Willem Vermeend de zaal mee in een inspirerend verhaal over de veranderende economie en het belang van innovatie voor het MKB.  Als ondernemer en ervaringsdeskundige inspireerde hij met zijn eigen ervaringen de aanwezigen om te innoveren en te ondernemen. In zijn verhaal benadrukte Willem Vermeend het belang van digitalisering, technologie, innovatie en zaken zoals Big Data en Internet of Things en adviseerde de MKB’ers om na te denken over wat dit voor hun toekomstige businessmodel betekent.

Voor de verkiezing en uitreiking van de Inspiratie & Innovatie Award presenteerden de genomineerden; 3Dealise, Admatec, AWL, Dare en Ferro Techniek elk in 2 minuten hun innovatie, waarna de aanwezigen in de zaal mochten stemmen. Na enkele spannende minuten werd The Flow Throw Heater van Ferrotechniek bekend gemaakt als winnaar van de Inspiratie & Innovatie Award 2015. De innovatie van Ferro Techniek waarbij door middel van dikke film technologie snel, slim en accuraat verwarmd kan worden werd door de zaal als meest innovatief beschouwd.

Ferro Techniek wint naast de award ook een stimuleringsprijs ter waarde van 5000,- euro, aangeboden door Mikrocentrum.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven