Ga naar hoofdinhoud

Europort komende week met ruim 1000 exposanten

Het beursprogramma bedient sectoren als marine, zeevaart, offshore, binnenvaart, baggerij, visserij en de mega jachtbouw (foto: Benny Gudde)

Van 3 t/m 6 november 2015 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. Europort heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten.

Met bijna 30.000 professionele bezoekers en 1.100 exposanten uit 40 landen behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen. Er zijn landenpaviljoens van de volgende landen:  China, Kroatië, Finland, Frankrijk, Griekenland, Iran, Italië, Maleisië, Nederland, Polen, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Kijk op de website van Europort voor een van de vele conferenties die plaatsvinden tijdens het evenement en voor de overige programma-onderdelen.

Al enkele edities is Europort volledig uitverkocht. Daarom is voor de editie 2015 geïnvesteerd in extra capaciteit. Door hal 8 te verruimen, is de totale expositieruimte vergroot tot 42.000 m².

Focus op innovatie en specialisatie

Europort ziet technologische innovatie als het belangrijkste instrument om te kunnen concurreren in de internationale maritieme markt. Onderscheidend vermogen is cruciaal om de uitdagingen van vandaag en morgen de hand te bieden. Europort richt de focus op kansen binnen gespecialiseerde niche sectoren, vooral waar het gaat om complexe ‘special purpose’ schepen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven