Ga naar hoofdinhoud

Eurodata introduceert Smart Start Pack voor Smart Industry

De Smart Start Pack maakt de uitdagingen behapbaar en de start met Smart Industry laagdrempelig (foto: Eurodata)

Eurodata, leverancier van softwareoplossingen en advies over alles rondom Smart Industry, introduceert het Smart Start Pack. Het Smart Start Pack is een nieuwe dienst waarmee eurodata zich richt op organisaties die op een laagdrempelige manier willen starten met Smart Industry.

Smart Industry of Industry 4.0 verwijst naar de vierde industriële revolutie. Hierbij komen fysieke en digitale werelden tot elkaar om zo, ondersteund met data vanuit een industrieel Internet of Things (IoT), tot verbeterde productieprocessen en businessmodellen te komen. Een transformatie naar een Smart Industry business model gaat vaak gepaard met grote uitdagingen, omdat enerzijds producten met elkaar moeten communiceren en anderzijds alle data met elkaar verbonden moet worden. De complexiteit van deze uitdagingen is overweldigend voor veel industriebedrijven.

De Smart Start Pack maakt de uitdagingen behapbaar en de start met Smart Industry laagdrempelig. De dienst omvat de volgende zaken:

  • Een analyse van de huidige situatie en een gezamenlijk uitwerking van de eerste stappen naar een nieuw of verbeterd businessmodel
  • Ondersteuning bij het evalueren van het huidige businessmodel
  • Creatie van een roadmap voor de integratie van Smart Services (de combinatie van een fysiek product en een digitale dienst)
  • Creatie van een testomgeving van een gezamenlijk ontworpen Smart Services oplossing
  • Een PIP-beoordeling (Performance Improvement Proposal) dienend als gids naar een verdere uitrol van Smart Services.

Jeroen van der Lugt, sales manager EMEA bij eurodata: “Met ons Smart Start Pack brengen we in hoog tempo één specifiek onderdeel van een bedrijf, als prototype, naar een hoger niveau. ‘Think big, start small’ zou het mantra moeten zijn voor bedrijven die gebruik willen maken van de mogelijkheden van Smart Industry. Resultaten zijn snel zichtbaar, wat vervolgens aanzet tot het verder uitrollen van het succes naar andere onderdelen in het bedrijf.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven