Ga naar hoofdinhoud

Ethernetrouter voor veilig onderhoud op afstand

Deze REX 300 eco Ethernetrouter van Helmholz Benelux biedt de mogelijkheid om eenvoudig via Internet – dus op alle locaties wereldwijd waar een internetaansluiting beschikbaar is – toegang te krijgen tot de CPU van een besturing en bijbehorende IP-componenten. Naar wens is ook toegang te verkrijgen tot de computer van de lokale engineers en technische dienst.

Hiermee is het component geschikt voor het uitvoeren van onderhoud op afstand aan Ethernet-apparaten. Door gebruik te maken van portal myREX24.net vermijdt de gebruiker complexe instellingen van de firewall bij de betreffende klant.

De verbindingen worden via een VPN-verbinding tot stand gebracht. Dit betekent dat de gegevens gecodeerd – en dus veilig – worden gecommuniceerd. Het parametreren van de REX 300 eco is mogelijk via een webinterface, waarbij de gebruiker wordt ondersteund door gebruikersvriendelijke configuratie wizards.

Dus de REX 3000 eco Ethernetrouter biedt maximale flexibiliteit en maximale veiligheid ten aanzien van het opbouwen van een eenvoudige en veilige communicatie met machines of installaties voor onderhoud- en servicedoeleinden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven