Ga naar hoofdinhoud

Ethernet Switch met M12 of RJ-45 aansluiting

Parvus Corporation (dochteronderneming van Eurotech en vertegenwoordigd door B.E.S.D. Benelux) introduceert een robuuste low-cost IP67 Ethernet switch voor toepassingen in zware industriële omgeving. Door het speciale ontwerp is de module bestand tegen schokken, trillingen, stof en vocht en is MIL-STD-810 gecertificeerd.

Door het robuuste mechanische ontwerp werkt de DuraNET 10-00 Ethernet switch in een temperatuurbereik van -40ºC tot +85ºC zonder ventilator en is voorzien van vijf 10/100 poorten met een RJ45 of M12 connector aansluiting.

De switch is ontworpen rond een Eurotech PC/104 Ethernet kaart en voorzien van een voeding met Transient, Surge, Reverse Polarity beveliging en kan optioneel worden geleverd met galvanische scheiding. De unmanaged Ethernet switch is ontworpen om IP-apparaten zoals boordcomputers, camera’s, sensoren en monitoring apparatuur via een Local Aerea Netwerk (LAN) met elkaar te verbinden.

De switch vereist geen configuratie en is IEEE 802.3/u compliant (10/100MBPS) en ondersteunt auto MDI-MDIX, auto-crossover, auto-polarity, auto-negotiation en bridge loop preventie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven