Ga naar hoofdinhoud

Eplan Platform 2.2

Eplan presenteert de nieuwe versie 2.2 van het Eplan Platform. Er zijn tal van functionele uitbreidingen en innovatieve extra modules, zoals voor het uitwerken van veldbekabeling. Hiermee opent deze nieuwe versie voor gebruikers nieuwe perspectieven in engineering.

Het gebruik van de grafische macroselectie en de uitgebreide smart-connecting leveren snellere ontwerpresultaten. Engineers krijgen hiermee de beschikking over een solide systeem dat processen versnelt en zorgt voor een basis voor standaardisatie en automatisering. Het motto is duidelijk: efficiënt engineering en het gelijktijdig creëren van hoog kwalitatieve en informatieve documentatie.

De nieuwe versie 2.2 van het Eplan Platform is ontworpen om op dit gebied stappen te maken. Snelle filters in de projectdata navigatoren, uitgebreide data-uitwisseling van delen en uitgebreide kabelaansluitlijsten zorgen voor meer gemak en snelheid in het projectverloop. Een intuïtieve grafische macroselectie helpt ontwerpers, om middels informatieve graphics en een heldere structuur een keuze te maken uit de gestandaardiseerde deelschema’s.

Het ingewikkelde klikken door directories is vervangen door grafisch ondersteunde navigatie. Dit stelt technisch-commerciële medewerkers in staat om in overleg met hun klanten de initiële project coördinatie al na de eerste schakelingdocumentatie op te stellen. Versie 2.2 richt zich op de verwerking van aansluitgegevens.

De schakelstanden van de klemmen die voorkomen in het schema kunnen automatisch grafisch in rapporten worden weergegeven. Dit is in de energietechnieksector wenselijk, omdat hier de schakelstanden en de gedetailleerde structuur van de aansluitblokken een centraal onderdeel van de projectdocumentatie vormen. Zodra de aansluitgegevens zijn opgeslagen in het schema, kan Eplan deze hoogkwalitatieve aansluitdocumenten automatisch genereren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven