Ga naar hoofdinhoud

Engineeringtool

Met Speed7Studio introduceert Vipa een engineeringtool die het totale automatiseringsproces van de hardwareconfiguratie via communicatie en programmering tot visualisatie consequent afbeeldt, en dat met de nadruk op gebruikersvriendelijkheid en efficiëntie. De intuïtieve gebruikersinterface maakt zonder omweg de directe toegang mogelijk in de verschillende modules. Extra tools van derden voor hardwareconfiguratie, voor netwerkvorming van verschillende veldbussen, programmering of voor de visualisering en bediening van de installaties worden daarmee overbodig.

Met Speed7 Studio is een engineering-framework ontstaan, dat met nieuwe technologiën is ontwikkeld. Er werden moderne ontwikkelmethoden en instrumenten, zoals .NET 4.0 en op vector gebaseerde UI visualisering met Windows Presentation Foundation . Hardwareconfiguratie, netwerken, programmeren en visualisering gebruiken een centrale, op SQL Server gebaseerde databank die door een latere toepassing van multiuser-projecten en versies mogelijk is.

Met Drag & Drop is het mogelijk Vipa controllers te configureren die Speedbus, EtherCAT of Profinet bevatten, waarbij automatisch de bijbehorende variabelen worden aangemaakt in de CPU.Speed7 Studio stelt verschillende sjablonen beschikbaar, die worden gebruikt om het netwerk grafisch te configureren.

Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om een ​​web-gebaseerde visualisatie te creëren. Daarvoor is een vector graphics editor beschikbaar, waarmee de afzonderlijke pagina’s worden gecreëerd. Geprefabriceerde elementen uit een bibliotheek maken het ontwerpen eenvoudig. Het centrale data management in Speed7 Studio biedt ook gemakkelijk toegang tot alle controlevariabelen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven