Ga naar hoofdinhoud

All Energy Day 2015

De All Energy Day 2015 wordt georganiseerd door zeven studenten van de TU Delft (All Energy Day).

Op 5 maart organiseren zeven studenten van de TU Delft de vierde editie van de All Energy Day. Het initiatief van studentenplatform Energy Club en studentenuitzendorganisatie GreenBlue wordt gehouden in de Fokker Terminal in Den Haag. Het thema voor de editie 2015 is ‘Innovation for the next Generation’, waarbij wordt gefocust op de pijlers Engineering, Policy, Design en Entrepreneurship.

Op All Energy Day zullen grote en middelgrote spelers uit het bedrijfsleven en de politiek en studenten vanuit heel Nederland aanwezig zijn. Deze dag zullen innovatieve ideeën en mogelijkheden op het energiefront worden gedeeld en worden netwerken gecreëerd voor de toekomst.

Om dit te bereiken hebben de organisatoren een interactief programma samengesteld dat bestaat uit sprekers, workshops van verschillende bedrijven, debatten en pitches. Dit laatste onderdeel is een wedstijd waarin startende ondernemers in een pitch hun product en visie demonstreren. Dagvoorzitter Twan Huys (Collegetour, Nieuwsuur) moet er voor zorgen dat de verschillende programma onderdelen goed op elkaar aansluiten en zal pittige vragen stellen aan het publiek.

Voor een student kost deelname €7,50, voor start-ups € 30 en voor professionals € 50. Inschrijven kan via de website.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven