Ga naar hoofdinhoud

Energiebesparingsconcept

Het totale assortiment van Exor (vertegenwoordigd door Hiflex) omvat een groot aantal producten dat samenhangt met het thema energie. Door het combineren van de verschillende producten en technologieën, biedt het bedrijf onder de naam eVieving zowel particulieren als de industrie de mogelijkheid belangrijke energiebesparingen te realiseren.

Het gaat hierbij onder meer om besturingen, aanraakschermen, jMobile webvisualisatie, Com Force communicatie, Cloud portaal oplossingen en de noodzakelijke bemeteringsystemen. De besparingen zijn onder meer te realiseren door de belasting te managen en de mogelijkheid tot het kunnen vaststellen van het actuele stroomverbruik.

Compleet systeem
Voor ondersteuning van de implementatie en toepassing van ISO 50001 biedt Exor een compleet meet-, besturings- en dataverwerkingssysteem. Hiertoe behoren de energieteller eViewer, het belasting managementsysteem xControl en het visualisatiesysteem jMobiel dat data ook beschikbaar maakt voor iPad en aanverwante producten.

Beginners kunnen starten met een mobiel systeem dat data verzamelt. Een voordeel van het systeem is het feit dat hij zonder verandering van de locale infrastructuur is te integreren. Aan de basis staat een meetkoffer die door middel van stroomtangen of sensoren de data via GSM op een internet of Intraportaal laadt. De gebruiker kan middels deze data vervolgens zelf het verbruik, de belasting en de geschiedenis bekijken en op basis hiervan maatregelen nemen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven