Ga naar hoofdinhoud

Elektromechanische microtellers

De K-serie elektromechani-sche microtellers van Kübler (vertegenwoordigd door Duranmatic) zijn bestand tegen schokken en tegen magnetische velden. Ze worden gebruikt in een grote variëteit aan toepassingen, zoals gokautomaten, betaal-systemen, kWh-meters en medische apparatuur. De tellers hebben een karakter-hoogte van 5 mm.

De hoge bestandheid tegen schokken voorkomt valse tellingen, de bestandheid tegen magnetische beïnvloeding voorkomt manipulatie van de teller. Door de betrouwbare informatie zijn de microtellers een geschikte keuze voor veel toepassingen. De tellers hebben een laag energieverbruik (minder dan 70 mW) en daarmee geschikt voor directe montage op een printplaat.

Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende standaard uitvoeringen, maar er zijn ook custom-made tellers beschikbaar. Ze zijn bestand tegen spatwater, zijn geschikt voor wave soldering en kunnen worden geleverd met aangesoldeerde kabels op lengte.

Vanwege de bestandheid tegen hoge temperaturen zijn de microtellers te monteren in toepassingen waar de temperatuur kan variëren tussen -40°C en +85°C. Ze zijn leverbaar met vier tot zeven karakters met de connectoren aan de bovenzijde, onderzijde, zijkant of aan de achterzijde. Er zijn ook DIN-rail modellen verkrijgbaar.

De tellers kunnen worden gevoed met alle gangbare wisselspanning en gelijk-spanning voedingopties. De urenteller uitvoeringen kunnen ook korte inscha-keltijden detecteren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven