Ga naar hoofdinhoud

Elektro Vakbeurs 2015 gaat voor ‘slimmer’

Tijdens de Elektro Vakbeurs 2015 komen alle facetten uit de elektrotechniek samen: installatie, industrie en energie (foto: Phoenix Contact).

Tijdens de Elektro Vakbeurs 2015 komen alle facetten die de elektrotechniek rijk is samen: installatie, industrie en energie. Op 8, 9 en 10 december 2015 draait het in de Evenementenhal Hardenberg om ontmoeten en beleven. Zo’n 200 exposanten vormen het deelnemersveld. Met aandacht voor ‘smart industry’ en loopbaanontwikkeling heeft de beurs oog voor actualiteit. Reden voor de Evenementenhal om de Elektro Vakbeurs uit te breiden met een Industry Xperience Tour.

Deze tour geeft met een aantal deelnemers speciale aandacht aan het toekomstige productieproces. Er wordt ingegaan op de wijze waarop het mogelijk is machines en systemen zodanig te verbinden, dat er intelligente, zichzelf organiserende netwerken ontstaan.

Op een catwalk rondom Industry Xperience Tour gebeurt veel; van inspiratiesessies en pitches tot  een modeshow met bedrijfskleding. Rondom de catwalk is er ruimte om het gesprek aan te gaan en producten te bekijken, onder het genot van een hapje en drankje

Activiteiten op Elektro Vakbeurs

In samenwerking met het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technische installatiebedrijf OTIB wordt er een LoopbaanCentrum gerealiseerd. Met items als het zoeken en vinden van de juiste baan of medewerker, ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen wordt vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Werknemers en werkgevers helpen richting de toekomst, dát is het doel.

Tijdens de College Tour speelt studenten helpen richting de toekomst nadrukkelijk een rol. Op initiatief van OTIB en vakblad Elektropraktijk worden deze tours georganiseerd voor scholieren in het laatste jaar van ROC’s. Scholengemeenschappen kunnen zich opgeven via de website.

Voor producten en middelen om het transport van en naar klanten te vergemakkelijken is er weer het Klein Transport Plein.

De beurs is dagenlijks geopend van 14.oo u tot 22.00 u. E-tickets zijn voor professionals uit de elektrotechniek (onder vermelding van KvK-nummer) gratis aan te vragen via de website.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven