Ga naar hoofdinhoud

Efficiënte PLC’s

De L-serie PLC’s van Mitsubishi (vertegenwoordigd door Koning & Hartman) is efficiënt, snel en nauwkeurig en heeft nieuwe functies zoals de veelgevraagde ethernet communicatie. Dit nieuwe PLC concept is een geschikte besturing voor onder meer afvalwaterinstallaties, verpakkingsmachines en toegangssystemen.

Het ontwerp van de L-serie is volgepakt met functies die onmisbaar zijn in de applicaties van vandaag, zoals een USB programmeerpoort, Ethernet communicatie en een standaard SD-card interface voor datalogging en het opslaan van het PLC-programma.

Het concept van de L-serie is modulair en maakt geen gebruik van een ‘backplane’. Hierdoor blijft de gebruiker flexibel bij het samenstellen van de configuratie. De L-serie CPU beschikt standaard over zestien digitale ingangen en acht digitale uitgangen.

Op deze in- en uitgangen zijn vele varianten ‘high-speed’ functies mogelijk tot snelheden van 200 kpps. Nieuw is de standaard datalog functionaliteit, waarmee het registreren van kritische proceswaarden gemakkelijker wordt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven