Ga naar hoofdinhoud

Eerste Nationale Aandrijftechniekdag over digitalisering in de aandrijftechniek

De rode draad voor de Nationale Aandrijftechniekdag is ‘Digitalisering in de aandrijftechniek, geen ontkomen meer aan!

Aandrijftechniek presenteert zijn eerste digitale congres onder de naam de Nationale Aandrijftechniekdag. Dit online event vindt plaats op 6 oktober 2020 van 13.00 tot 16.00 uur. De rode draad voor de Nationale Aandrijftechniekdag is ‘Digitalisering in de aandrijftechniek, geen ontkomen meer aan!’ Het event wordt georganiseerd in samenwerking met de partners Bosch Rexroth, Festo, Lenze en Nidec Netherlands.

Er verandert veel binnen de wereld van de aandrijftechniek. Deze van oudsher mechanische hardware markt transformeerde de afgelopen jaren al richting de automatisering maar gaat nog verder veranderen de komende jaren richting software en digitalisering.

Alle disciplines engineering

Wat staat de engineer te wachten bij de machinebouwers, bij de eindklant en bij de toeleveranciers? Daarom worden engineers, zowel mechanisch, elektro als software, bijgepraat en geïnformeerd in 12 parallelsessies van 20 – 30 minuten. Vier van deze sessies worden gehouden door de exclusieve partners van dit event; Bosch Rexroth, Festo, Lenze en Nidec Netherlands.

Gevarieerd programma

Aan bod komen onder meer subthema’s als de verschuiving van hardware naar software, standaardisatie en online configuratie, energiebesparing in de aandrijftechniek, elektrificatie mobiel en maritiem, normering cyber security, cloudservices, conditiebewaking en preventief onderhoud, 3D printing in de aandrijftechniek en meer.

Virtueel congres, netwerken, stands

Het kennisevent is gratis en volledig online. De bezoeker krijgt een digitaal entreebewijs. Er is een ontvangstbalie en bezoekers kunnen onderling met elkaar netwerken. In een speciale bedrijvenomgeving vindt u de virtuele stands van de partners en andere deelnemende bedrijven. Hier kunt u in gesprek gaan met medewerkers van deze bedrijven of informatie halen over specifieke onderwerpen.

Eenvoudig en gratis aanmelden

Dus wilt u als engineer kennis opdoen over de digitalisering binnen de aandrijftechniek, meld u dan nu aan voor de eerste Nationale Aandrijftechniekdag! Binnen 3 uur is uw kennis weer op peil.

Aanmelden kan heel eenvoudig hier.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven