Ga naar hoofdinhoud

Eenvoudig te onderhouden IPC’s

Om te kunnen voldoen aan de behoeften van dit decennium heeft Ads-tec (vertegenwoordigd door Hiflex Automatiserings-techniek) de OPC7000 reeks IPC’s ontwikkeld. De schermen hebben een grootte in breedbeeld formaat van 8″, 13,3″, 15,4″ en 21,5″ en kunnen zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt.

Vijf knoppen aan voorzijde zorgen ervoor dat het scherm eenvoudig dimbaar is. De IPC heeft een vijf-draads resistief aanraakscherm en is industrieel uitgevoerd in een stevige gegoten aluminium behuizing. Het frontpaneel is gemaakt van met glasvezel versterkte kunststof (gelakt). De USB aan de voorzijde is via software te blokkeren.

Onderhoud is eenvoudig uit te voeren door de gemakkelijke toegang aan de achterzijde tot de harde schijf, VGA HD-Sub 15-pins, RAM, Flash, batterij en ventilator. Door een krachtig koelsysteem kan de Panel PC-processor hoge prestaties leveren bij bedrijfstemperaturen van -20°C tot +60°C.

De OPC7000 is voorzien twee (op de 8″ industriële PC) of vijf back-panel USB-poorten,een seriële interface (9-pins D-Sub RS232), twee (op de 8″ Panel PC’s) of drie onafhankelijke 10/100/1000 Mb/s Ethernet-poorten en een 24 V gelijkspanningvoeding. Verder is het scherm voorzien van industriële Flash Memory / Standard of Automotive harde schijven en een CMOS back-up batterij 1/2AA met 850 mA/h. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven