Ga naar hoofdinhoud

Eenvoudig en efficiënt TS IT rack

Rittal presenteert een volledig nieuw ontwikkeld racksysteem als toekomstige wereldnorm voor de netwerk- en servertechniek. Een intelligent modulesysteem van rack- en toebehorenprogramma en gereduceerde complexiteit en montagevriendelijke plug & play-techniek zorgt voor duidelijk meer efficiëntie bij bestelling en montage – en daardoor voor lagere kosten. Met het nieuwe TS IT rack is Rittal erin geslaagd om met één enkel racksysteem als standaardproduct te voldoen aan alle eisen die aan modulaire, flexibele netwerk- en serverracks worden gesteld.

De gestandaardiseerde basisuitrusting van de nieuwe IT-Racks omvat een flexibel 19-“ montageniveau, gedeelde zijwanden met snelsluiting, en kabelinvoer met borstelstrips. Het rack voldoet daarmee aan vrijwel alle eisen die aan netwerk- en serverracks worden gesteld. De gebruiker hoeft niet zich niet langer bezig te houden met de gecompliceerde selectie van inbouwcomponenten.

Snelmontagetechniek zorgt voor meer efficiëntie bij de individuele uitbouw van het interieur. Eén persoon kan toebehoren zoals bodems en glijrails nu zonder gereedschap in minder dan enkele minuten monteren. De nieuwe TS IT scoort ook punten bij het verstellen van 19-“ niveaus: de afstand tussen de montageniveaus kan zonder gereedschap worden vastgezet en ook de maten 21”, 23” en 24” zijn mogelijk.

Het rack kan – zelfs tijdens bedrijf – even eenvoudig worden uitgebreid met een RFID-strook voor het automatisch inventariseren van alle ingebouwde componenten, zoals servers en switches. Met een belastbaarheid van in totaal 1.500 kg op het 19-inch niveau voldoet het nieuwe rack bovendien aan de hoogste eisen aan degelijkheid.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven