Ga naar hoofdinhoud

e-Learningpakket over afdichtingsoplossingen

Trelleborg Sealing Solutions heeft een breed e-learningpakket op het gebied van afdichtingsoplossingen ontwikkeld (foto: Trelleborg Sealing Solutions).

Trelleborg Sealing Solutions heeft het naar eigen zeggen breedste e-learningpakket op het gebied van afdichtingsoplossingen. Het van origine Zweedse concern heeft uitgebreide ervaring en kennis van afdichtingstechnologie en -toepassingen in een breed scala van industrieën, van lucht- en ruimtevaart tot gezondheidszorg en medisch, olie en gas tot de automobielindustrie.

Het bedrijf deelt zijn expertise met ingenieurs, ontwerpers en studenten via een verscheidenheid aan e-learningmodules, gericht op het versnellen van de prestaties van zijn klanten. Na recente uitbreidingen vertegenwoordigt de e-learningportfolio volgens Trelleborg het meest uitgebreide e-learning pakket van afdichtingsleveranciers. Het pakket is online en gratis.

De e-learningmodules variëren van de basis van afdichtingstechnologie voor iedereen tot complexe applicatiespecifieke oplossingen voor ontwerpers en constructeurs en niet te vergeten studenten, de ingenieurs van de toekomst. Bovendien bieden de modules hands-on praktisch advies, zoals instructies voor het installeren van afdichtingen.

e-Learningpakket

Trelleborg heeft de modules gratis gemaakt voor iedereen. Alleen eenvoudige registratie is nodig. Na registratie kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot premiumaanbiedingen zoals tools, apps en het technische gedeelte met whitepapers. Ook die zijn allemaal gratis.

Momenteel gaan de e-learninglessen die beschikbaar zijn op de website van Trelleborg Sealing Solutions over afdichtingsmaterialen, O-ringen, hydrauliekafdichtingen, rotary seals en speciaal gevormde gegoten onderdelen, en instructies voor de installatie van verschillende afdichtingen.

Registratie bij het ledengedeelte op de website biedt ook toegang tot online tools zoals de O-ringcalculator en Sealing Solutions Configurator, de materialenzoekfunctie, compatibiliteitscontrole, mobiele tools en apps, waaronder de gerenommeerde Unit Converter en de technische bibliotheek.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven