Ga naar hoofdinhoud

Dynamische PXI Express module

De PXIe-449x-modules van National Instruments zijn flexibele modules voor dynamische signaal acquisitie (DSA) aan veel kanalen. De module biedt wisselspanning/gelijk-spanning-koppeling voor zowel metingen met een microfoon of accelerometer als spanningsmetingen met een tachometer of ander apparaat dat wordt getest. Met de module kunnen technici nu met één enkel apparaat voor al hun geluid- en trillingsmetingen uitvoeren.

De modules bieden naar wens acht of zestien kanalen met ieder een 24-bit analoog-naar-digitaalconverter en een dynamisch bereik van 113 dB. Het grote dynamische bereik beperkt de achtergrondruis, waardoor het eenvoudiger wordt om zelfs de kleinste trillingen en akoestische signalen te detecteren.

De PXIe-449x-modules bieden ook via software instelbare versterking, die ingenieurs helpen om de versterking te configureren op ieder kanaal om de best mogelijke signaal-naar-ruisratio te verkrijgen. Met de modules kunnen ingenieurs eenvoudig metingen van ieder type met elkaar synchroniseren en correleren aan realtime events.

De modules synchroniseren moeiteloos met de SC Express-familie van data-acquisitiemodules, die signaalconditionering, signaalaanpassing en connectiviteit bieden die geschikt is voor het meten van temperaturen, spanning en hoge voltages. De mogelijkheid om de modules te combineren maakt het PXI-platform geschikt voor structurele testen, ontwerpvalidatie en andere dynamische testen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven