Ga naar hoofdinhoud

Dunringlagers Rodriguez centraal op de Precisiebeurs

Op de Precisiebeurs 2019 presenteert Rodriguez zijn veelzijdige Kaydon-dunringlagers.

De aandrijvingsspecialist Rodriguez uit Eschweiler presenteert onder andere de veelzijdige Kaydon-dunringlagers op de Precisiebeurs, die op 13 en 14 november in Veldhoven wordt gehouden. Groeimarkten in de precisietechnologie zijn lucht- en ruimtevaart evenals medische techniek; branches waarin dunringlagers van oudsher een goede keuze vormen. De slanke, lichte en sterke componenten zijn heel  geschikt voor toepassingen waarbij de compacte en gewichtsbesparende vormgeving van lagers op de voorgrond staat.

Zo hebben de dunringlagers van Rodriguez zich onder andere bewezen in computertomografen en röntgenapparatuur. Maar ook in lucht- en ruimtevaart is er grote vraag naar de Kaydon-dunringlagers. In een innovatieve aeronautische laserterminal is daarmee bijvoorbeeld een hoog precieze overdracht van de laserstralen mogelijk.

Systeemoplossingen

Op de Precisiebeurs kunnen de bezoekers zich bovendien laten voorlichten over de Value Added Products (VAP) van Rodriguez. Als leverancier van hoogwaardige aandrijvingscomponenten ontwikkelt de onderneming klantspecifieke systeemoplossingen op basis van de Rodriguez wentellagers en lineairtechnische producten en combineert dit met een uitgebreide service voor het lagermechanisme. Op dit gevoelige gebied is naast een zorgvuldige selectie van de individuele componenten vooral de precieze vervaardiging en vakkundige montage beslissend voor het perfect functioneren van een systeemoplossing. Rodriguez ontwikkelt dergelijke klantspecifieke systeemoplossingen en neemt deze processen voor zijn rekening: zo profiteren de klanten van de uitgebreide technologie- en systeem-knowhow van de experts. Op de Precisiebeurs 2019 is Rodriguez te vinden op stand 54.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven