Ga naar hoofdinhoud

Dual-touch panels

Nieuw in het uitgebreide HMI-programma van Sigmatek (vertegenwoordigd door SigmaControl) zijn twee panelen met een capacitief dual-touch screen. Het 8,4” ETV 0853 besturingspaneel en het 15” grote TAE 153 bedieningspaneel zijn met de modernste technologie uitgerust en voldoen aan belangrijke factoren als betrouwbaarheid en langdurige beschikbaarheid.

De nieuwe dual-touch bediening is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Zo worden toestemmingsfuncties zonder het gebruik van hardware componenten simpel op touchscreen basis gerealiseerd. De operator ervaart een zeker bedieningsgevoel, omdat door het gebruik van twee vingers bedieningsfouten kunnen worden geminimaliseerd.

Het bedieningsoppervlak is flexibeler, meer doordacht en intuïtiever te bedienen. Zo wordt de ergonomie zoals reeds bekend bij smartphones, zoals het aantikken van iconen of het vinger gespreid in- en uitzoomen geïntegreerd. Het fanloze ETV 0853 bedieningspaneel beschikt over een 8,4” groot display (800 x 600 beeldpunten) en is voorzien van een krachtige EDGE processor en acht digitale in- en uitgangen.

Talrijke interfaces, zoals Ethernet, hard real-time VARAN, USB, mini USB en CAN zijn geïntegreerd. Het capacitieve dual-touch screen en het zwart geanodiseerde aluminium front (IP65) geven de ETV 0853 en geraffineerde look. Het TAE 153 bedieningspaneel heeft een kleurdisplay-diagonaal van 15” in 1024 x 768 pixel uitvoering. Viermaal USB, CAN en S-DVI zijn aanwezig. Het touchterminal heeft een kunststof behuizing en is aan de voorzijde IP54 uitgevoerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven