Ga naar hoofdinhoud

‘Dual touch’ aanraakscherm

SigmaControl presenteert panelen met een capacitief ‘dual touch’ aanraakscherm. De panelen maken deel uit van de ETV-reeks (Einbau Terminal Varan) van Sigmatek. Binnen deze reeks worden schermen aangeboden van 5,7” tot 19” voorzien van processoren met een laag vermogensverlies. De technologie maakt deel uit van de strategie een compacte maar schaalbare opbouw van de besturing mogelijk te maken, gecombineerd met de nieuwste trends op het gebied van aanraakschermen.

De nieuwe ‘dual touch’ bediening is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk en comfortabel voor de machine-operator omdat door het gebruik van twee vingers bedieningsfouten geminimaliseerd kunnen worden. Het bedieningsoppervlak laat zich flexibel, doordacht en intuïtief bedienen. Hierdoor wordt ergonomie die bekend is bij smartphones (zoals het aantikken van iconen of het vinger gespreid in- en uitzoomen) geïntegreerd.

De panelen zijn ontwikkeld vanuit het oogpunt van de machinebouwer. Via het Lasal softwarepakket wordt vanuit één omgeving motion, vision, veiligheid en machinebesturing met elkaar verbonden via de hard real-time Varan-bus. Het 8,4” ETV 0853 besturingspaneel en het 15” TAE 153 bedieningspaneel zijn met de modernste technologie uitgerust en voldoen aan eisen aan betrouwbaarheid en langdurige beschikbaarheid.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven