Ga naar hoofdinhoud

Draagbare handterminals voor industrieel gebruik

De industriële draagbare handterminals van de KeTop T20 serie van Keba (vertegenwoordigd door Electro Abi) hebben een massa van ongeveer een halve kilo en door hun ergonomische ontwerp zijn de handterminals van de KeTop T20 serie makkelijk en zonder inspanning te bedienen, ook met één hand. Deze mobiele terminal is leverbaar in twee uitvoeringen – als T20 techno en als T20 eco. Beide typen hebben een hoog contrast, goed leesbaar OLED display met WQVGA resolutie, hetgeen ook beschikbaar is als een touchscreen.

De T20 techno is uitgerust met een programmeerbaar LCD-toetsenbord met tactiele toetsen, waarmee onbeperkt op maat toetsenbord indelingen kunnen worden gemaakt met individuele toetsontwerpen in verschillende talen. Verder kan een efficiënte gebruikerbegeleiding door het gericht tonen en verbergen van de toetsen makkelijk worden gerealiseerd.

Dit bespaart trainingsinspanning en behoedt effectief tegen bedieningsfouten. Zo kan het hele machinepark worden bediend met slechts één type draagbare terminal. De T20 eco richt zich op prijsgevoelige toepassingen en beschikt over een robuust membraantoetsenbord, dat kan worden aangepast aan de eisen van de klant. Voor zowel CNC- als roboticatoepassingen zijn speciale versies leverbaar.

Alle KeTop T20-modellen leveren een hoge verwerkingscapaciteit en goede ergonomie in de robuuste, voor de industrie ontworpen, behuizing. Met de verschillende bedieningsorganen is een aanpassing aan de specifieke toepassing mogelijk. Voor de benodigde prestaties zorgt een krachtige, ARM Cortex, op A8-architectuur gebaseerde OMAP3503 high-performance processor.

Verschillende interfaces, zoals Ethernet, RS232 en RS422-CA maken eenvoudige integratie in bestaande automatiseringssystemen mogelijk. Verder kunnen alle controles van de CoDeSys Automation Alliance met KeTop T20 worden uitgevoerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven