Ga naar hoofdinhoud

Draagarmsystemen eenvoudig bekabelen

Rittal introduceert het CP-C draagarmsysteem en systeembehuizingen voor het bedienen en observeren van machines en installaties. Het draagarmsysteem telt een aantal slimme details op het gebied van kabelmanage-ment, service en aanpassing achteraf.

De bekabeling van draagarm-systemen en bedieningsbehui-zingen stelt bouwers en gebrui-kers van installaties soms voor problemen, vooral bij service en aanpassingen achteraf. Om het kabelmanagement te vergemakkelijken, worden de draagprofielen van het draagarmsysteem naar keuze ook aangeboden als open variant.

Door het open profiel, dat met een kunststofstrip in overeenstemming met beschermklasse IP 54 wordt afgesloten, kunnen kabels zelfs met gecon-fectioneerde DVI- of VGA-connector op elk moment snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Zonder eerst het draagprofiel mechanisch te hoeven bewerken of te demonteren, kunnen kabels ook achteraf worden geïnstalleerd.

De X-vorm van het open profiel heeft twee afzonderlijke kabelkanalen. Dit biedt de mogelijkheid om besturingskabels en voedingskabels ten behoeve EMC-eigenschappen van elkaar te scheiden en hiermee ongewenste inkoppelingen te voorkomen. Afneembare deksels op alle hoekstukken, koppelingen en scharnieren bieden extra toegang bij het bekabelen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven