Ga naar hoofdinhoud

Draadloze meetinstrumenten

Fluke Connect van Havé Digitap is een systeem van draadloze meetinstrumenten dat te koppelen is aan een app voor smartphones. Vervolgens biedt het onderhoudstechnici, elektriciens en betrouwbaarheidsingenieurs de mogelijkheid om gegevens te registreren, op te slaan en met hun hele team te delen zonder de locatie te verlaten. Meer dan 20 Fluke-instrumenten zijn draadloos – via Bluetooth of Wi-Fi – te verbinden met de Fluke Connect-app.

De voordelen van het systeem van meetinstrumenten liggen onder meer in het feit dat metingen in realtime via de ShareLive-videogespreksfunctie zijn te delen met teamleden in andere delen van de fabriek. Werkopdrachten met daaraan toegevoegde meetwaarden zijn via de app naar het team te zenden, zodat het team precies kan zien wat het probleem is. Bovendien biedt de functie leidinggevenden de mogelijkheid metingen te beoordelen, vragen te beantwoorden, hun mensen te begeleiden en reparaties goed te keuren zonder dat zij de inspectielocatie bezoeken.

Verder biedt het systeem van meetinstrumenten het voordeel dat technici minder tijd besteden aan het opschrijven van meetwaarden en het invoeren daarvan in de computer. Dossiers zijn completer en nauwkeuriger wanneer zij met AutoRecord automatisch van het meetinstrument naar de app worden gezonden en opgeslagen.

Geschiedenis van meetinstrumenten

Tot slot kunnen teams sneller betere beslissingen nemen doordat zij op locatie via EquipmentLog toegang hebben tot de meetgeschiedenis van elk apparaat. De cloud-based meetgeschiedenis wordt opgebouwd door de monteurs zelf die meetwaarden aan specifieke apparatuur kunnen toewijzen. Met de TrendIt functie kunnen monteurs direct gegevens in een grafiek opnemen zodat trends zijn vast te stellen.

De Cloud-opslag van de meetinstrumenten is gebouwd op basis van een geavanceerde beveiliging, waaronder beveiligde toegang, elektronische bewaking, op meerdere factoren gebaseerde toegangscontrolesystemen, ingebouwde firewalls en gecodeerde gegevensopslag.

De Connect-app is gratis te downloaden van de Apple App Store en de Google Play Store.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven