Ga naar hoofdinhoud

Distributiesysteem met uitrijdbare compartimenten (nog niet plaatsen, nog in Nederland en vertaling klopt niet)

Eaton introduceert xEnergy als een distributiesysteem tot 5000 A met veel combinaties, waaronder uitrijdbare-technologie. Het xEnergy systeem bestaat uit een telefooncentrale- en beschermingsmiddelen, ingebouwde systeemtechnologie en de schakelkast zelf, inclusief planning en rekentools. Het stelt gebruikers in staat om voor zowel een veilige als betrouwbare stroomverdeling te zorgen. Goede mechanische aanpassing van de schakelkastcomponenten naar de centrale betekent lagere montagetijden en meer flexibiliteit.

De complete units bestaande uit schakelborden, ingebouwde systeemtechnologie en schakelkast zijn getest om te voldoen aan IEC/EN 61 439 en bieden dus een groot gezamenlijke veiligheidsnorm.

Er zijn vijf basystypen binnen het xEnergy telefooncentrale systeem: XP (power compartimenten), XF (vaste compartimenten), XR (uitneembare compartimenten), XG (algemene compartimenten voor universeel gebruik) en de laatste ontwikkeling – xEnergy XW (uitrijdbare compartimenten).

xEnergy XW vult het xEnergy telefooncentrale systeem productportfolio aan met de toevoeging van uitrijdbare technologie en maakt het mogelijk om te worden gebruikt als een MCC (Motor Control Centre) en PCC (Power Control Centre).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven