Ga naar hoofdinhoud

Display met ingebouwde datalogger

Met het ProducTVity Station (PTV) van Red Lion Controls biedt Intercontrol een kant-en-klaar oplossing voor de exacte weergave van productie-informatie op de werkvloer. Het tonen van berichten en de processtatus kan op een TV beeldscherm, een monitor of zelfs op een projector.

De PTV maakt het mogelijk om op afstand berichten te ontvangen op een Smartphone of via een PC-netwerk. De PTV heeft een ingebouwde datalogger, waarmee onder meer alarmmeldingen op een later tijdstip kunnen worden bekeken.Verder kunnen alle logfiles met een FTP-server of een SQL-server worden gesynchroniseerd. Een koppeling aan alle PLC’s is direct mogelijk.

Het station kan met een hoge resolutie productiegegevens visualiseren. Het station is voorzien van een 720p DVI uitgang of 1080 TV’s met DVI of HDMI interface. Er zijn meer dan tweehonderd communicatie drivers voor diverse PLC’s  en er is ondersteuning voor digitale en analoge CS- modules. Een ingebouwde webserver maakt inloggen op afstand, e-mail en SMS tekst voor alarmmeldingen mogelijk. De PTV is standaard voorzien van 2 Gb compact flash geheugen voor data opslag.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven