Ga naar hoofdinhoud

Display IP Engine

De nieuwe vDisplay IP Engine van Pleora Technologies, vertegenwoordigd door Ingenica, maakt het mogelijk om netwerkdatastromen van een ‘GigE Vision’-bron (zoals een camera) direct zichtbaar te maken op een standaard HDMI/DVI-monitor zonder tussenkomst van een PC. De vDisplay IP Engine werkt volgens de ‘GigE Vision’ en ‘GenICam’ standaard over een Gigabit-Ethernet-netwerk en kan niet alleen continue datastromen in realtime weergeven, maar ook ‘getriggerde’.

Een camera kan worden gesynchroniseerd met een productstroom, terwijl op een standaard monitor steeds het beeld van het laatst gepasseerde product verschijnt. Dankzij de engine kunnen grote afstanden tussen videobron en monitor worden overbrugd, treedt er geen signaalverlies op, kan er worden bespaard op bekabeling en is een PC overbodig.

De toepassingsgebieden variëren van machinebewaking tot verkeersobservatie en van operatiekamer tot militair commandocentrum. De vDisplay IP Engine werkt samen met de iPORT Video Transmitter, de eBUS SDK en de EtherCast IP Gateways van Pleora.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven